WErving en selectie van salesprofessionals 

Zoeken en verbinden vanuit de rol van intermediair

Luisteren

Luisteren naar jouw wensen, ideeën en plannen. Zowel aan de kant van de werkgever als aan de kant van de kandidaat. Lopen deze parallel, dan nemen we de volgende stap.

Kennis en vaardigheden

De volgende stap gaat over wat je kunt op basis van je opleiding en werkervaring of wat je als werkgever aan kennis nodig hebt binnen je team. Wat kom je halen en wat kom je brengen, zowel als werkgever als werknemer. 

MEnsen werken met mensen

Maar wat maakt jouw als commercieel talent nu echt succesvol? En wat maakt jouw commerciële team de beste? Dan hebben we het over mensen: een goed samenwerkend team bestaat uit mensen die optimaal functioneren omdat ze zichzelf kunnen zijn en volledig tot hun recht komen in het team. Dit is voor iedereen anders. Wij gaan op zoek naar de persoonlijke fit. 

De Match, snel, EFFICIËNT en succesvol! 

Hebben wij het vertrouwen in de match: dan brengen we kandidaat en werkgever met elkaar in verbinding, begeleiden het proces, plannen de afspraken en helpen bij de salarisbesprekingen. Het resultaat: Dé Perfect Match. Snel, doeltreffend en naar volle tevredenheid van alle partijen!