Op zoek naar commercieel talent?

Je bent op zoek naar dé commerciële man of vrouw die het verschil weet te maken, die past binnen jouw team en aansluit bij de waarden en normen van jou en je bedrijf.  
Graag bespreken wij met jou je doelstellingen, werkwijze en samenstelling van je team. Misschien heb je al een duidelijk beeld van de (nieuwe) functie of wil je liever een voorstel hiervoor. In beide gevallen helpen we je graag en gaan hierna aan de slag om de juiste kandidaat te vinden. Wij voeren de eerste selectiegesprekken, altijd persoonlijk, toetsen skills en vaardigheden, checken referenties en controleren het cv. 
Uiteraard begeleiden we het sollicitatieproces van beide kanten. 

Inrichting salesteams

Wij helpen jou van jouw team een dreamteam te maken. 

Onze ruime ervaring met grote en kleinere bedrijven bij het inrichten, bouwen en succesvol maken van salesteams zetten wij in om ook van jouw team een dreamteam te maken. 

Samen kijken we naar de samenstelling van je huidige team, de huidige en gewenste resultaten, je doelgroep en je propositie. Met dit als uitgangspunt kunnen wij jou adviseren en helpen. 

Interim

Ook op het gebied van tijdelijke extra sales of interim salesmanagement hebben wij alle tools om optimaal resultaat te behalen.