Op zoek naar je vervolg stap in je COMMERCIËLE carriere? 

Mijn ruime ervaring zet ik in om jou te helpen de job te vinden die bij jou past. Dat doe ik door naar je te luisteren. Samen brengen we jouw carrièrepad in kaart en bepalen we wat jij nodig hebt in je next step: Wat voor organisatie past bij jou? In wat voor team voel jij je thuis? In welke rol kom jij helemaal tot je recht? En natuurlijk: wat is voor jou een passend salaris en bijbehorende bonus.Uitvinden wat je nu eigenlijk wilt? 

Soms kun je door de bomen het bos niet meer zien. Ik help jou uitvinden wat nu eigenlijk echt bij je past, wat jouw prioriteiten zijn en hoe jouw carrièrepad eruit kan zien om datgene te worden wat je wilt "als je later groot bent". 


Het leven is een groot avontuur, wat betreft je carrière ga ik graag een stukje met je mee op avontuur! 

Nog Beter worden in je vak?  

Jij wilt de beste zijn in je vak. Dat betekent hard werken en bijleren! 

In commercie is communicatie belangrijk. In onze commerciële trainingen komt o.a. naar voeren hoe het zit met jouw verbale en non verbale communicatie en hoe je nog beter kunt anticiperen op de verschillende communicatiestijlen van je klanten. 

Om de deal te sluiten moet je regelmatig onderhandelen met je klanten. Hoe doe je dit op een comfortabele manier én met een uitslag die voor alle partijen optimaal is? Aan de hand van businesscases en jouw eigen pratijkvoorbeelden nemen we je hierin mee. 

Daarnaast is ook je planning belangrijk. Weten wat je vandaag moet doen om je gewenste resultaten en targets te halen? Samen met jou brengen we dit in kaart en maken we een predictabel revenue model waarmee jij zeker bent van je bonus!