Succes behaal je samen

In commercie draait alles om samenwerking. Iedereen heeft zijn eigen talenten en vanuit je corebusiness in je kracht staan, dat maakt ons, onze opdrachtgevers, onze kandidaten en onze partners succesvol. En deze samenwerkingen maakt dat wij ons werk met veel plezier kunnen doen.  

Samenwerkingen

Salesspot

JobVentures en SalesSpot werken intensief samen op alle vlakken. Uit deze samenwerking is ook de nieuwe SPOT-methode voortgekomen! 

WOW recruitment

JobVentures en Wow recruitment werken regelmatig samen op het gebied van receruitment vraagstukken.

referenties

Mirco Brookman

Ik heb Mary leren kennen als een zeer betrokken en gedreven persoon met gevoel voor het recruitment vak. In de gesprekken is er naast de zakelijke aspecten ook ruimte voor de "personal touch" waardoor meer verbinding ontstaat. Dit met het oog op een positieve match in de toekomst. Professioneel dus erg behulpzaam en daarnaast op persoonlijk vlak gewoon prettig in de omgang. Samengevat in een paar woorden: betrokken, betrouwbaar, open, eerlijk en verbindend.

Paul Guds

Mary heeft mensenkennis, is rechtdoorzee en weet snel te duiden wat wel of niet bij jou past. Mary neemt haar tijd en luistert naar jouw verhaal, ze stelt de juiste vragen en dwingt jou daarmee na te denken over jouw ideeën.
Er is geen sprake van vooringenomenheid, ze werkt echt met en voor jou. Bij Mary sta ik als persoon centraal. Dank je hartelijk, Mary!!!

Glenn Braun

Ik heb Mary leren kennen als een intelligente vrouw, die coachend zeer sterk is. Ik heb het als zeer prettig ervaren om samen met Mary te werken. Mary heeft veel sales talenten naar een volgende stap binnen hun sales carrière gecoacht. Mary is zeer sterk in het verbinden van talent.

Ralph neijndorff

In de periode waarbij ik strategische beslissingen moest nemen over de invulling van mijn loopbaan, heb ik de hulp van Mary ingeschakeld en hebben wij een aantal sales gerelateerde 1-op-1 sessies gehad. 
Mary is een absolute professional met een specialisatie op carrière coach. Dankzij haar persoonlijke benadering en toegepaste methodiek, weet zij situaties goed in kaart te brengen en problemen bloot te leggen. Het waren confronterende maar vooral ook leerzame gesprekken. Hiermee heeft zij mij goed op weg geholpen!

Alfred Hamstra

Mary is iemand die de connectie zoekt tussen de opdrachtgever en de kandidaat. Voor haar is het belangrijk dat de zowel kandidaat als opdrachtgever een goede match zijn op het menselijke vlak. Als het daar klikt en de capaciteiten zijn aanwezig dan is er een grotere kans op succes. 
Mary is een open en eerlijke persoonlijkheid en volgt zaken snel en goed op. Ze neemt de tijd voor je en is daarom zeer prettig om mee samen te werken. 

Succesvolle opdrachten

Eltrex Motion 

Werving en selectie accountmanager

SRS Amsterdam

Werving en selectie internationaal accountmanager en customer succes manager

Escrow4all

Werving en selectie, coaching en training accountmanager 

WhiteVision

Werving en selectie salesmanager

Staffing MS

Werving en selectie accountmanager en consultant

WEX Fleet NeTherlands BV

Werving en selectie accountmanager 

MoneyMonk

Werving en selectie commerciele binnendienst, officemanager en support

Headfirst

Werving en selectie commerciele functies diverse locaties

Legalsense

Werving en selectie commercieel manager en salesteam

Mondial Relay

Werving en selectie salesteam

Coare Architecten

Werving en selectie accountmanger Zsen

Flexicare

Executive search sales directeur en sales team

Smartenup

Werving en selectie, coaching en training accountmanger

Mermaid medical

Werving en selectie Nederlands sales team