Over JobVentures

Mijn naam is Mary van der Kuip, oprichter van JobVentures. 

JobVentures is een werving & selectiebureau gespecialiseerd in commerciële functies op midcareer en senior level. Onze focus ligt bij startup, scaleup en MKB bedrijven in alle sectoren binnen de randstad. 

De kracht van JobVentures is de persoonlijke aandacht voor de perfecte match. Onze visie is dat een match gemaakt wordt op persoonlijk niveau. Mensen werken met mensen. Door goed te luisteren naar de werkgever én naar de kandidaat kunnen wij de juiste verbindingen maken. Creatief en out of the box, mogelijkheden en kansen zien waar jij als werkzoekende of als werkgever nog niet aan gedacht had. En blijven verrassen, dat is ons doel! 

Onze ruime ervaring binnen het vakgebied Sales maakt dat wij weten welke vaardigheden en welke persoonlijkheid nodig zijn voor welke rol. En dat zorgt ervoor dat wij weten hoe en waar we de juiste werknemers en de juiste werkgevers  kunnen vinden en hoe wij hen met elkaar in contact kunnen brengen.

Weten wat wij voor jou kunnen doen? De keuze van de koffievlek in ons logo is niet voor niets: iedere nieuwe kans begint met een persoonlijk contact. Zin in koffie?